Najava – sajam poslova u Zagrebu 30. listopada

21. listopada 2021.

Po prvi put nakon duže stanke ponovno ćemo se upoznati i uživo. Ovog puta riječ je o ExpoMedics sajmu poslova za medicinske djelatnike na kojem redovito sudjelujemo, a tako je i ove godine.

Priliku da se upoznamo i informativno porazgovaramo o mogućnostima zapošljavanja imat ćemo 30. listopada 2021. godine u prostorima hotela Dubrovnik, u centru Zagreba, u periodu od 11 do 17 sati. Radujemo se svim mogućim upitima te smo spremni pružiti sve potrebne informacije kako bi vam olakšali i pomogli u procesu odlaska.

Ako želite vidjeti kako su sajmovi izgledali prethodnih godina, pogledajte našu galeriju.

sajam poslova u medicini, medical jobs fair

Mogućnosti zaposlenja pružamo u 10 različitih zemalja Europe (Švedska, Norveška, Danska, Njemačka, Austrija, Švicarska, Belgija, Francuska, Velika Britanija i Irska). Svakog kandidata koji je zainteresiran za jednu od ovih država vodimo kroz cijeli proces te zajednički prolazimo i organiziramo sve što je potrebno kako bi se što kvalitetnije predstavili potencijalnim poslodavcima. Kad stupite u kontakt s bolnicama također prolazimo sve što je potrebno, o čemu detalje možete pročitati ovdje.

Ako se želite unaprijed informirati pogledajte dio naše aktualne ponude.

Ako već imate spremna pitanja slobodno nam se obratite i ranije putem niže navedenog kontakta. U svakom slučaju veselimo se svakom pozdravu te se vidimo uskoro u Zagrebu!

Email: info@incor.hr
Facebook: @incordoo

Next articles