Natječaji u vrijeme pandemije?

23. rujna 2020.

Kad je u prosincu 2019. godine zabilježen prvi slučaj COVID-19 virusa, gotovo nitko nije mogao zamisliti posljedice koje će njegovo širenje prouzročiti. Kakav god stav imali oko koronavirusa, oko jednog se svi možemo složiti – 2020. godina je obilježena globalnom pandemijom koja je unijela mnoge promjene u naše svakodnevice. Tijekom proljeća u puno navrata se moglo učiniti kao da je svijet stao. Iz kuće se izlazilo samo kad se moralo: kad se išlo na posao, kad je trebalo prošetati psa ili ići u kupovinu namirnica (i naravno, toaletnog papira). U kojem god usmjerenju bili, pandemija je zasigurno ostavila dubok trag i u vašem poslovnom okruženju. Isto se naravno dogodilo i zdravstvenom sektoru te se osim po broju mnogobrojnih radnih sati, utjecaj mogao primijetiti i kroz zapošljavanje medicinskih djelatnika koje je gotovo u potpunosti zaustavljeno na nekoliko mjeseci.

Kako smo se s vremenom započeli sve bolje upoznavati s virusom, sloboda kretanja je donijela svoje i u našim okolinama, a i u svijetu zapošljavanja liječnika u Europskoj Uniji i Europskom gospodarskom prostoru (EEA). Brojni natječaji ponovno nadolaze iz svih dijelova Europe te se pozicije otvaraju širom Skandinavije, Njemačke, Austrije, Švicarske, UK-a, Irske, Francuske i Belgije. Odlične vijesti su da i dalje poslujemo na svim ovim tržištima te Vam možemo pružiti točne informacije za koju god od ovih država se interesirate.

Ono što je dodatna olakšavajuća okolnost je da između svakog natječaja i konačnog odlaska u novo okruženje imate barem koji mjesec pripreme, tako da imamo vremena odabrati i najbolje letove za vas, a u slučaju skandinavskih država i do godinu dana jer Vas i dalje čeka organizirani tečaj jezika koje poslodavci plaćaju za cijelu obitelj. Tečajevi skandinavskih jezika održavaju se online tako da sad radi edukacije ne morate ni izlaziti iz kuće, ako to ne želite.

Mogućnosti su otvorene, natječaji su nastavili (gotovo) punom parom – pozicije u Europi vas čekaju, a ako smatrate da ste osoba koja se želi okušati i informirati o novim pozicijama, javite nam se te ćemo rado pružiti sve potrebne informacije.

 

Kontaktiraj nas:
Email: info@incor.hr
Facebook: @incordoo

Next articles