Zrinkina škola švedskog 2.0 kreće s aktivnim radom

26. ožujka 2021.

Nova, unaprijeđena verzija Zrinkine škole švedskog kroz inovativan pristup osigurava fleksibilnost u učenju te u isto vrijeme kombinira najbolje elemente učenja uživo i učenja kroz online platformu. Kako bi vam olakšali učenje švedskog, tečajeve smo osigurali na platformi te su detalji o procesu učenja švedskog jezika dostupni ovdje.

Pregled svih trenutno dostupnih tečajeva, kao i njihovih besplatnih verzija koje možete isprobati prije prijave, imate na ovoj poveznici.

Među iskustvima kandidata već smo izdvojili osvrte Lucie i Iris te Nermine i Jasmine. Među brojnim sadržajem koji smo priredili u nadolazećim mjesecima dijelit ćemo još iskustava kandidata koji su naučili švedski jezik uz Zrinku te vas pozivamo da redovito pratite nova iskustva ako se još sami niste odlučili za prijavu. Besplatna verzija uvijek je dostupna za upoznavanje sa Zrinkinom školom švedskog te provjerite je li ovaj tečaj za vas.

Zrinkina škola švedskog

Zrinkina škola švedskog jezika otvorena je za prijave ovdje. Dodatne informacije o tečaju uvijek možete zatražiti putem naših kontaktnih kanala:

Email: info@incor.hr
Facebook: @incordoo