Novi osvrti polaznika Zrinkine škole švedskog

29. srpnja 2021.

U prošlom tjednu započeli smo mini-seriju osvrta polaznika Zrinkine škole švedskog, čiju prvu objavu možete pročitati ovdje.

Umjesto da od nas slušate o prednostima i motivima zašto smo Zrinkinu školu švedskog organizirali kombinacijom predavanja uživo i uvijek dostupnog online sadržaja, razgovarali smo s našim polaznicima i zapisivali iskustva i dojmove koje ovim putem dijelimo s vama.

Detalje oZrinkinoj školi švedskog možete pročitati na službenoj stranici, a u slučaju da se želite obogatiti poznavanjem još jednog jezika koji će vam ujedno otvoriti vrata Skandinavije, obratite nam se za informativan razgovor putem niže navedenih kanala.

zrinkina škola švedskog jezika ZŠŠ

Dina Hrnjica, 28 godina, doktor medicine
”Nakon što nisam dobila željenu specijalizaciju u Hrvatskoj počela sam gledati neke druge opcije. Istraživajući, jako mi se svidjeo sustav zdravstva u Skandinaviji i znajući da mi je potrebno znanje švedskog jezika kako bih mogla ishoditi licencu, na internetu, na stranici Incora pronašla sam Zrinkinu školu švedskog jezika. Najviše mi se sviđa što mogu učiti u vrijeme kada meni odgovara te mogu vraćati materijale koji mi nisu iz prve bili najjasniji ili ako želim nešto ponoviti. Krenula sam s učenjem krajem 1. mjeseca ove godine te sam trenutno na A2/2 nivou, a plan mi je do C1 učiti.”

Ambroz Bambo Šutić, 47godina, doktor obiteljske medicine
”Tečaj sam započeo 2018. god. te ga kompletno završio s C2 razinom. Do škole sam došao preko oglasa te sam jako zadovoljan tempom učenja i kako je sve napredovalo. Osim same pomoći oko učenja jezika, Zrinka je bila tu kroz cijeli proces i kroz pisanje sve potrebne dokumentacije kako bi na kraju završio i našao idealan posao u Švedskoj, gdje sam i dan danas.”

Draženko Šebez, 40godina, keramičar
”Kada sam poslom otišao za Švedsku, zajedno sa svojom obitelji, odlučio sam se za učenje švedskog jezika i to iskreno, iz hira. Kako je Zrinka bila pristupačna, počeo sam učiti s njom. Bio sam jako zadovoljan načinom online rada jer mogu učiti uz posao i kada meni odgovara, pa sam tako poslije položene A1 razine danas došao do naučene B1 razine.”

Stefan Pavlović, 29godina, medicinski tehničar
”Za Zrinku sam čuo preko rodbine i tako zajedno s bratom počeo učiti švedski jezik. Jezik je vrlo interesantan, u teoriji sve jasno, a u praksi mi je puno pomoglo preseljenje u Skandinaviju gdje sam utvrdio svoje znanje jezika, a ujedno i otišao raditi. Kako sam prvo otišao u Švedsku, a zatim u Norvešku, gdje i danas boravim, mogu reći da je jako mala razlika u jeziku i lagano se prilagodi. Smatram da uz sve naučeno kod Zrinke, škola SFI (švedski za imigrante koji se sluša baš u Švedskoj) je nepotreban i skup.”

Teodora Prolić, 30godina, administrator
”Preko svog muža koji je učio švedski kod Zrinke, a ujedno bio i jedan od njenih prvih učenika, sam došla do nje. Sa školom sam jako zadovoljna, trenutno sam na A2 nivou te se radujem nastavku učenja i to iz Stockholma, gdje sam se preselila prije 3 godine.”

Sonja Škrinjarić, 42godine, medicinska sestra
”Željela sam se zaposliti i preseliti zajedno s obitelji u Švedsku, kako bih napredovala u svom zanimanju. Na internetu smo istraživali škole švedskog jezika i tako pronašli Zrinku, jedinog nastavnika švedskog u Slavoniji. Osim što smo sa Zrinkom došli do nivoa B1, uvela nas je u švedsku kulturu, običaje, a ujedno smo dobili jako dobre savjete koji su nam pomogli u daljnjem učenju. Moja obitelj i ja zadovoljno živimo  već zadnje tri godine u Švedskoj gdje sam se zaposlila u bolnici i imam velike mogućnosti u svojoj karijeri. Toplo preporučujem Zrinku i njezinu školu jer smatram da je to dobar start za svakoga tko ima želju za preseljenjem i učenjem novog jezika.”

Javite se i dogovorite informativan razgovor:

Email: info@incor.hr
Facebook: @incordoo

Next articles

17. lipnja 2024.
Ishođenje licence za stomatologe u Švedskoj [Vodič]

Kako smo već pisali u prošlim objavama (ishođenje licence za inženjere radiologije, medicinsko-laboratorijske tehničare i medicinske sestre i tehničare), ishođenje licence za zdravstvene djelatnike u Švedskoj nikad nije bilo jednostavnije, […]

See more