Nova iskustva polaznika A2/1 i A2/2 tečaja švedskog jezika

22. ožujka 2022.

Prethodne osvrte polaznika tečaja švedskog jezika u Zrinkinoj školi švedskog pročitajte na ovoj poveznici.

Kako je švedski jedan od stranih jezika s kojima se ne susrećemo često, u Zrinkinoj školi švedskog trudimo se približiti i švedski jezik i švedsku kulturu kroz kombinaciju predavanja i zadataka dostupnih na našoj platformi, ali i u kombinaciji predavanja uživo. Ovakav hibridni sustav omogućuje vam da pregledavate sadržaj u slobodno vrijeme, a u isto vrijeme zadržavate sve prednosti predavanja uživo i uzajamnog razgovora. Kakav je dojam Zrinkina škola švedskog ostavila na Maju i Igora pročitajte u nastavku:

Zrinkina škola švedskog tečaj švedskog jezika

Maja Josipović – A2/2

1. Odgovara li vam hibridni sustav predavanja?
Sviđa mi se hibridni sustav predavanja, Daje mogućnost boljeg organiziranja vremena s obzirom na posao i druge obaveze. 

2. Koje su prednosti i koji su nedostaci koje ste primijetili?
Prednosti su ranije navedena mogućnost biranja vlastitog vremena za obradu predavanja. Mogućnost vratiti nazad video s vremenskim odmakom za neke nejasnoće, teža poglavlja i slično. Nedostatak je što ako ponekad opadne razina motivacije, nema strogo zadani termin koji bi, recimo, postojao u slučaju da su predavanja uživo, u učionici. 

3. Jeste li zadovoljni opsegom i kvalitetom sadržaja?
Predavanja su odlično koncipirana, zanimljiva, ne opterećuju odjednom s previše novih informacija. Sviđaju mi se kratki ispiti znanja na kraju nekih poglavlja. 

4. Ima li nešto što smatrate da bi trebali unaprijediti?
Mislim da Zrinka odrađuje odličan posao što se tiče predavanja i online sati. Motivirana je i zna kako motivirati druge, fleksibilna, dobro približi švedsku kulturu i zanimljivosti. Preporučila bih tečaj ne samo onima koji žele seliti u Švedsku, već bilo kome tko želi naučiti neki novi jezik. Neće požaliti.

Igor Babić – A2/1

Hibridni koncept je odličan, super je što možeš pratiti video i sam stvoriti svoj ritam. Tečaj ima dovoljno sadržaja, ja sam 3-4 puta pratio i ponavljao videe. Nekad želim učiti više, ali nemam koncentraciju pa je lagano organizirati se i pratiti videe u drugo vrijeme budući da su predavanja uvijek dostupna.

Zrinka je super predavač, uvijek stoji na raspolaganju i dobro objašnjava sve što je bitno za savladavanje švedskog jezika. Iako smo ponekad imali puno zadaće, svima nam je u cilju naučiti jezik i mogu reći da sam uživao u učenju švedskog koji planiram i nastaviti.

 

Informacije o Zrinkinoj školi švedskog dostupne su ovdje.

Email: info@incor.hr
Facebook: @incordoo

Next articles