Osvrti na A1 tečaj u Zrinkinoj školi švedskog

27. ožujka 2022.

Dodatne osvrte Zrinkine škole švedskog pročitajte ovdje.

Ako ste se već upoznali sa Zrinkinom školom švedskog (ako niste, sad imate priliku) i još niste sigurni kako bi izgledao početak A1 razine švedskog jezika, osvrti Andree i Dorje pomoći će vam prikazati što vas očekuje u slučaju da se odlučite prijaviti.

Zrinkina škola švedskog tečaj švedskog jezika

Andrea Kablar – A1

Ovakav sustav predavanja mi puno više odgovara nego standardan koncept tečaja. Nedavno sam polagala tečaj njemačkog pa mogu reći da je švedski jezik puno lakši od njemačkog. Nema mijenjanja glagola po licima, dosta lakše se uči, riječi su slične njemačkom i engleskom i mogu se prepoznati iz konteksta. U Zrinkinoj školi švedskog mi se sviđa što je predavanja lagano pratiti i što su dobro tematski organizirana. Kad Zrinka kaže pauza, napraviš pauzu i odradiš zadatak, nema puno razmišljanja i kombiniranja. Također mi se sviđa kako Zrinka objašnjava, a videe je uvijek lagano vratiti i ponoviti kad nešto ne razumiješ. Imam osjećaj da se već s A1 razinom švedskog mogu sporazumjeti s ljudima, što je nešto što se recimo s A1 razinom njemačkog ne može reći.

Dorja Sabljak – A1

Nemam zamjerku ni kritiku, sviđa mi se pristup učenju jezika u Zrinkinoj školi švedskog. Dovoljno je motivirajuće iako je self-paced, a ako netko želi uvijek može i brže naučiti od planiranog rasporeda. Zrinka se redovito javlja, potrudila se tečaj dodatno prilagoditi zdravstvenim radnicima (medicinskim sestrama i liječnicima). Predavanja i zadatke je lagano shvatiti i aplicirati.

Prijavu i detalje o Zrinkinoj školi švedskog možete pronaći na ovoj poveznici.

Email: info@incor.hr
Facebook: @incordoo

Next articles

17. lipnja 2024.
Ishođenje licence za stomatologe u Švedskoj [Vodič]

Kako smo već pisali u prošlim objavama (ishođenje licence za inženjere radiologije, medicinsko-laboratorijske tehničare i medicinske sestre i tehničare), ishođenje licence za zdravstvene djelatnike u Švedskoj nikad nije bilo jednostavnije, […]

See more